Kartonnen koffiebekertjes

Home » Kartonnen koffiebekertjes

Wilt u kartonnen koffiebekertjes laten bedrukken, dan bent u bij Bedruktekoffiebekertjes.nl aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van duurzame kartonnen koffiebekers, Enkelwandig of Dubbelwandig.
U kunt gebruik maken van onze professionele Studio bij de opmaak of ontwerpen van kartonnen bekertjes met uw eigen design.

Kartonnen koffiebekertjes laten bedrukken

Het inzetten van bedrukte koffiebekertjes is een makkelijk concept om alle bezoekers van uw organisatie, event, open dag etc. kennis te laten maken met uw boodschap. Dit kan bij ons in één kleur of in meerkleurendruk. In Digitaal Full Colour of in Flexodruk.
Bestaat uw logo of opdruk uit meerdere kleuren, dan bedrukken wij de bekertjes in Digitale Full Colourdruk. Daarbij is een onbeperkt aantal kleuren mogelijk. Zo wordt uw huisstijl in perfecte kwaliteit weergegeven. U kunt uw opdruk zelf digitaal aanleveren, maar desgewenst verzorgen wij de opmaak van uw bekertjes.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: +31 (0) 529 769 014

Duurzame kartonnen koffiebekertjes

Water-Based gecoate kartonnen koffiebekers bestellen bij Bedruktekoffiebekertjes.nl zorgt ervoor dat u, samen met ons, een bijdrage levert aan een duurzame samenleving.

De kartonnen bekers zijn een meerwaarde voor een circulaire economie. De circulair verantwoorde koffiebekertjes zijn voorzien van een Water-Based coating. Dat betekent: géén plastic als binnenzijde.

Doordat onze bekers duurzaam worden gefabriceerd in de regio, zorgt dit voor minder CO2 uitstoot waardoor de productie én de afvalverwerking van uw bedrukte koffiebekertje een stuk minder milieubelastend is.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?

Bent u als bedrijf of organisatie bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en wilt u een bijdrage leveren aan een circulaire economie? Dan is de keuze voor Bedruktekoffiebekertjes.nl een logische keuze.