Bedrukte koffiebekers

Home » Bedrukte koffiebekers

Bedrukte koffiebekers met het logo van uw organisatie of een ontwerp in de huisstijl van het bedrijf. Het is een originele manier om uw organisatie of dienst op een eenvoudige manier te promoten. Organiseert u een beurs, seminar of event en wilt u dat u onder de aandacht komt van alle bezoekers? Dan is de inzet van bedrukte koffiebekers een doeltreffend middel om bij ieder bezoeker, tegen lage kosten, onder de aandacht te komen.

Toepassing bedrukte koffiebekers

Bedrukte koffiebekers zijn goed in te zetten bij open dagen van scholen en/of bedrijven, sportverenigingen, evenementen, bedrijfskantines, et cetera. Maar een kartonnen koffiebeker is ook als sample cup bij een product presentatie in te zetten of voor de promotie van uw slogan of visie. Wat de reden ook is om te kiezen voor bedrukte koffiebekers, u valt hoe dan ook op. Bij sportverenigingen bijvoorbeeld, is een bedrukte koffiebeker zeer geschikt om de namen en logo’s van de hoofd- of subsponsors te vermelden. Bij scholen kunt u op een beker aangeven waar u als school voor staat door bijvoorbeeld een slogan af te laten drukken. Een koffiebeker met daarop uw logo of dienst, geeft aan dat u zorg besteedt aan uw product en uw uitstraling. Het is mogelijk om kartonnen bekertjes te bestellen in kleine oplages. Bedrukte koffiebekers van karton zijn al te bestellen vanaf 1000 stuks!

Duurzame koffiebekertjes bestellen?

Kartonnen koffiebekers worden bij Bedruktekoffiebekertjes.nl op een duurzame manier, binnen Europa gefabriceerd. Onze bekers worden altijd geproduceerd van zeer stevig Premium Quality Cardboard. Voorzien van een water-based-coating of PE-coating. Wilt u, net al wij, bijdragen aan een duurzaam milieu? Kies dan voor bedrukte koffiebekers die op een natuurvriendelijke manier worden gemaakt én als restproduct minder belastend zijn voor ons milieu. Kies voor Bedruktekoffiebekertjes.nl