Duurzame kartonnen koffiebekers

Home » Duurzame kartonnen koffiebekers

Bedruktekoffiebekertjes.nl draagt graag, samen met u, een steentje bij aan een duurzame samenleving. Wij doen er alles aan om zo groen mogelijk te zijn op gebied van duurzame kartonnen koffiebekers.

Productie duurzame kartonnen koffiebekers

Kartonnen koffiebekers worden bij Bedruktekoffiebekertjes.nl op een duurzame manier, binnen Europa gefabriceerd. Het is zelfs mogelijk om bij groot verbruik afspraken te maken over het recyclen van de koffiebekertjes! Onze bekers worden altijd geproduceerd van zeer stevig Premium Quality Cardboard vanaf 250 grams, voorzien van een hittewerende coating.

Wilt u, net al wij, bijdragen aan een duurzaam milieu en een circulair product? Kies dan voor bedrukte koffiebekers die op een natuurvriendelijke manier worden gemaakt én als restproduct minder belastend zijn voor ons milieu.
Kies voor Bedruktekoffiebekertjes.nl

Composteerbare koffiebekers

De biologisch afbreekbare bekers zijn voorzien van een hitte werende en vloeistofdichte PLA-coating (op basis van bv maiszetmeel) en deze zijn composteerbaar in een industriële installatie bij de afvalverwerker.

Recycling van koffiebekers

Onder speciale voorwaarden is Recycling na retourname een optie waar u als klant gebruik van kunt maken! Zo biedt Bedruktekoffiebekertjes.nl u de mogelijkheid de gebruikte koffiebekers retour te laten halen ter recycling van het afval. Gebruikte koffiebekertjes worden niet meer bij het afval gestort, maar ingezameld als grondstof voor andere producten.
Circulair=Hergebruik.

Heeft u als bedrijf, overheid, of ROC het milieu hoog in het vaandel staan en bent u bezig naar toepassingen om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen? Dan is een keuze voor een van onze bekers een echte aanrader!

Bedruktekoffiebekertjes.nl een bewuste keuze

Bedruktekoffiebekertjes.nl levert kartonnen koffiebekertjes volledig bedrukt in Digitale Full Colourdruk of in een Flexodruk. Bij ons zijn kleine oplages mogelijk. Bedruktekoffiebekertjes.nl bedrukt namelijk al vanaf 1000 stuks in uw eigen ontwerp, altijd voor de meest gunstigste prijs en binnen één tot drie weken geleverd! Wij begeleiden u desgewenst in het ontwerpproces.
De koffiebekers worden tijdens de productie automatisch getest op lekdichtheid. Ook zijn de bekers voorzien van een hitte isolerende coating, waardoor ze geschikt zijn voor hete dranken.