Kartonnen bekers bedrukken

Home » Kartonnen bekers bedrukken

Uw kartonnen bekers bedrukken is bij Bedruktekoffiebekertjes.nl erg eenvoudig. U kunt kartonnen koffiebekers bestellen door de beker te selecteren in de maat die u nodig hebt, geef het aantal op en het aantal te bedrukken kleuren. Wanneer u een eigen logo, beeldmerk of ontwerp hebt, stuurt u deze mee. U vult eventuele extra opmerkingen in en u vraagt een offerte aan voor uw kartonnen bekers door op ‘Bestellen‘ te klikken.

Wij kunnen uw bekers bedrukken in uw huisstijl of naar eigen ontwerp. Heeft u wel het plan, maar niet de creatieve geest om zelf een ontwerp aan te leveren? Ook dan kunnen wij voor u een beker ontwerpen en dit ontwerp op uw kartonnen bekers laten drukken. Dit kan in Digitale Full Colour druk of bij grote aantallen in een Flexodruk tot maximaal vier kleuren.

Milieuvriendelijke kartonnen bekers

Bestelt u kartonnen bekers bij Bedruktekoffiebekertjes.nl dan draagt u samen met ons een steentje bij aan een duurzame samenleving. Wij doen er alles aan om onze bekers op een zo groen mogelijke manier te laten produceren. Op verzoek gebruiken we een zogenaamde Water-Based coating, wat inhoudt dat er geen plastic als binnenzijde wordt toegepast. Onze bekers worden milieuvriendelijk gefabriceerd in de regio. Daardoor is de productie van uw bedrukte koffiebekertje minder milieubelastend door vermindering van de CO2 uitstoot.

Onze milieuvriendelijke koffiebekers zijn recyclebaar en desgewenst in composteerbaar karton te leveren. Wij kunnen bij bepaalde afname de bekers verzamelen om te recyclen. Bent u met uw organisatie bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dan zet u daarbij op in met een keuze voor kartonnen koffiebekers van Bedruktekoffiebekertjes.nl!

Laat ons uw kartonnen bekers bedrukken

Profiteer van de jarenlange ervaring en expertise van Bedruktekoffiebekertjes.nl en laat ons uw kartonnen bekers bedrukken. Wij hanteren scherpe prijzen, hanteren Franco levering en hebben een levertijd vanaf één tot drie weken. We produceren duurzame bekers waarmee u een maatschappelijk verantwoord product afneemt.