Bedrukte Koffiebekers

Home » Bedrukte Koffiebekers

Bij Bedruktekoffiebekertjes.nl kunt u vijf verschillende maten kartonnen koffiebekers bestellen. Ook leveren wij naast enkelwandige bekers de dubbelwandige koffiebekers To-Go.
De kartonnen koffiebeker die het vaakst besteld worden, is de 225ml Cappuccino-Coffee-To-Go beker. Ook is de Automaatbeker 180 ml bijzonder populair.

bedrukte bekers van  Recyclebaar Karton

bedrukte bekers van Composteerbaar Karton

100 ML Espresso
180 ML Coffee To Go
180 ML Automaat
225 ML Cappuccino Coffee To Go
225 ML Cappuccino To Go Dubbelwandig
300 ML Cappuccino XL
300 ML Cappuccino XL Dubbelwandig
450 ML Latte Macchiato XL
450 ML Latte Macchiato XL Dubbelwandig
550 ML Latte Macchiato XXL
550 ML Latte Macchiato XXL Dubbelwandig

De BioNatuur beker

100% Composteerbaar & Biologisch afbreekbaar.
Deze Coffee To-Go beker met lieflijk design is vanuit voorraad leverbaar en desgewenst te voorzien van uw logo/pay-off.

Bekijk dit product

 

Deksels

 

Kartonnen koffiebekers bestellen

 

Hoe wij werken

Wilt u kartonnen koffiebekers bestellen, kies een formaat beker, geef in het offerte formulier aan in hoeveel kleuren u de opdruk wenst en vul het aantal in, toon ons uw logo en u ontvangt van ons een offerte op maat. De aanbieding die u van ons ontvangt is altijd volledig en zonder verrassingen achteraf. Iedere opdracht wordt met de grootst mogelijke zorg in behandeling genomen! Bestellingen vanaf € 200,- ontvangt u franco op één adres in Nederland.

Online kartonnen koffiebekers bestellen

Het is mogelijk om bedrukte koffiebekers in kleine oplages (al vanaf 500 stuks) te bestellen met uw eigen bedrukking erop. Kartonnen koffiebekers bestellen met uw eigen huisstijl of logo erop vergroot de naamsbekendheid. U kunt bekers laten bedrukken in uw eigen design of ontwerp. Kartonnen koffiebekers zijn goed inzetbaar bij een productpresentatie, bij gebruik voor een promotionele actie of als communicatiebekers voor uw bezoek (denk aan scholen, sponsorbijeenkomsten, sportaccommodaties etc.).

De kartonnen koffiebekers worden tijdens de productie automatisch getest op lekdichtheid en zijn voorzien van een hitte isolerende en vloeistofdichte binnen coating. Daardoor zijn ze geschikt voor zowel koude als hete dranken. Bestelt u koffiebekers bij Bedruktekoffiebekertjes.nl dan worden deze binnen één tot drie weken geleverd. Hogere aantallen kunnen in deelzendingen worden geleverd, dit scheelt u in opslagruimte en kosten.

Duurzame kartonnen koffiebekers bestellen?

100% composteerbare en biologisch afbreekbare kartonnen koffiebekers bestellen bij Bedruktekoffiebekertjes.nl zorgt ervoor dat u, samen met ons, een bijdrage levert aan een duurzame samenleving.
De kartonnen bekers zijn een meerwaarde voor een circulaire economie. De circulair verantwoorde koffiebekertjes zijn voorzien van een zogenaamde ‘groene’ PLA-coating. Dat betekent: geen plastic als binnenzijde maar een biologische coating (PLA) op basis van maiszetmeel.
Doordat onze 100% composteerbare en biologisch afbreekbare bekers duurzaam worden gefabriceerd in de regio, zorgt dit voor minder CO2 uitstoot waardoor de productie én de afvalverwerking van uw bedrukte koffiebekertje een stuk minder milieubelastend is.