Koffiebekers met logo

Home » Koffiebekers met logo

Uw koffiebekers met logo of eigen ontwerp laten bedrukken, helpt om uw boodschap of bedrijf te promoten. Het inzetten van dit promotiemiddel kan al vanaf 500 bekers! U kunt daarbij kiezen uit één of meerkleurendruk. Bedrukte koffiebekers met logo is de perfecte toepassing bij open dagen van scholen en bedrijven, sportverenigingen, evenementen, bedrijfskantines of als samplecups voor productpresentaties.

Koffiebekers met logo’s van sponsoren

Bij sportverenigingen is een bedrukte koffiebeker zeer geschikt om de namen en logo’s van de sponsoren te vermelden. Hetzelfde kan natuurlijk ook wanneer u sponsoren onder de aandacht wilt brengen bij evenementen, beurzen of seminars. Een koffiebeker met logo is de ultieme marketing tool met hoge aandacht tegen lage kosten!

Duurzame bekertjes

Kartonnen koffiebekers worden bij Bedruktekoffiebekertjes.nl op een duurzame manier, binnen Europa gefabriceerd. Het is zelfs mogelijk om bij groot verbruik afspraken te maken over het recyclen van de koffiebekertjes! Onze bekers worden altijd geproduceerd van zeer stevig Premium Quality Cardboard vanaf 250 grams, voorzien van een hitte werende coating.

Wilt u, net al wij, bijdragen aan een duurzaam milieu? Kies dan voor bedrukte koffiebekers die op een natuurvriendelijke manier worden gemaakt én als restproduct minder belastend zijn voor ons milieu. Kies voor Bedruktekoffiebekertjes.nl

Recycling van koffiebekers

Onder speciale voorwaarden is Recycling na retourname een optie waar u als klant gebruik van kunt maken! Zo biedt Bedruktekoffiebekertjes.nl u de mogelijkheid de gebruikte koffiebekers retour te laten halen ter recycling van het afval. Gebruikte koffiebekertjes worden niet meer bij het afval gestort, maar ingezameld als grondstof voor andere producten.

Circulair=Hergebruik.

Heeft u als bedrijf, overheid, of ROC het milieu hoog in het vaandel staan en bent u bezig naar toepassingen om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen? Dan is een keuze voor een van onze bekers een echte aanrader!

Koffiebekers met logo laten drukken

Uw koffiebekers met logo laten drukken bij Bedruktekoffiebekertjes.nl is niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook een keus voor kwaliteit. Wij bedrukken multicolour logo’s op kartonnen koffiebekertjes in Digitale Full Colour druk. Dit is een kwalitatief hoogwaardige drukmethode waarbij bedrukking in een onbeperkt aantal kleuren in het ontwerp mogelijk is. Zelfs foto opdruk is hierbij goed mogelijk. Erg geschikt als party product of product presentatie op beurzen. Flexodruk is mogelijk tot maximaal vier kleuren en is daarnaast in grote aantallen goedkoper.